Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Velika tragedija u Njemačkoj

Kolica za kupovinu pala na 13-mjesečnu djevojčicu, koja je preminula: Sve se odvijalo pred očima užasnutih roditelja i kupaca

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Strašna tragedija dogodila se ove subote u jednoj njemačkoj željezariji kada su se kolica za kupovinu puna teških gipsanih ploča prevrnula te pala na 13-mjesečnu djevojčicu.

Velika tragedija dogodila se u subotu u željezariji u Garbsenu u Donjoj Saskoj. Kolica za kupovinu prevrnula su se i pala na 13-mjesečnu djevojčicu, a dijete je od zadobivenih ozljeda preminulo.

Kolica su bila natovarena gipsanim pločama te su se u jednom trenutku nakrivila. Kako javljaju istražitelji, dijete koje je s roditeljima bilo u željezariji vjerojatno je bilo uz kolica kada su se prevrnula i teško ga ozlijedila. Iako su liječnici pokušali spasiti djevojčicu, reanimirali je te je hitno prevezena u bolnicu, djevojčica je preminula od teških ozljeda, pišu njemački mediji. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna OČEVID U TIJEKU Teška nesreća u Zagorju: Vlak naletio na automobil, jedna osoba poginula

Pročitajte i ovo Ilstracija mjesto zavijeno u crno Puklo joj srce: Majka umrla od tuge tri dana nakon sinove smrti

Ovom tragičnom događaju svjedočili su roditelji, kupci i djelatnici željezarije te su djelatnici hitne pomoći pružili i psihološku pomoć roditeljima i svjedocima, koji su bili u šoku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene