Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Koban pokušaj prestanka pušenja malezijskoga para

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rođaci jednoga malezijskog para s previše su žara prionuli ritualnom premlaćivanju koje im je trebalo pomoći da prestanu pušiti, izvijestila je policija.

Bračni par, koji je tako zauvijek prestao pušiti, umro je od posljedica ozljeda zadobivenih premlaćivanjem uz pomoć štapova i motorističkih kaciga tijekom obiteljskog okupljanja u njihovu domu u Kuala Lumpuru, rekao je šef odjela za kriminalističku istragu i obradu, Ku Chin Wah.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nanio mu teške ozljede Ispitan vojnik koji je brutalno nogom udario mladića odjevenog u Djeda Mraza: U Državno odvjetništvo stigao u lisicama Hrvoje Krešić, novinar Nove TV NEPRAVOMOĆNA PRESUDA Javnost u šoku - kako su mogli dobiti samo devet godina zatvora? "Državno odvjetništvo izmijenilo je prvotnu kvalifikaciju"

U pritvoru je zadržan sin bračnoga para i još troje rođaka.

Prema izjavama svjedoka, ritual 'premlaćivanja' predložio je nećak bračnoga para, nakon što je muškarac kazao kako se nikako ne može odviknuti od pušenja, a njegova supruga se požalila na lakše probleme s jetrom.

Još nije jasno tko je odgovoran za njihovu smrt, no lokalni su mediji izvijestili kako je nećak uvjerio sve članove spomenute muslimanske obitelji da počnu tući jedan drugoga, jer će se, navodno na taj način, riješiti svojih poroka.

Među ozlijeđenima tijekom rituala premlaćivanja je i 15-godišnja nećakinja koja je hospitalizirana. Osim nje u neobičnom je ritualu ozlijeđeno još nekoliko djece u dobi od 14, 19, i 21. godine.

Ku je kazao kako je istraga u tijeku, a lokalni mediji izvješćuju kako se vjeruje da su se obitelji nedavno pridružile nekoj sekti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene