Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tri mlada skijaša iz Skijaškog kluba Jaska lakše su ozlijeđena u prometnoj nesreći u Austriji.


Po riječima predsjednika SKI kluba Jaska Damira Kurtalja, koji je vozio kombi, nitko od naših mladih skijaša nije ozbiljnije ozlijeđen, ali svi su dobili liječničku pomoć. U nesreći su poginuli vozač i suvozač vozila austrijskih registarskih oznaka koje je skrivilo nesreću.

"Rekao sam i policiji da se to sve tako brzo dogodilo da ništa nisam mogao učinuti, jer je velikom brzinom prema nama jurio osobni automobil koji se zabio lijevu stranu našeg kombia. Najgore je kod nas prošao mladi jednaestogodišnji skijaš koji ima ozljedu vrata i dva slomljena prsta na lijevoj ruci na kojoj je dobio gipsani ovoj. Ostala dva dječaka i ja imamo nekoliko ogrebotinama i posjekotinama, ali večeras se svi vraćamo kući", kazao je Kurtalj za Hinu.

Po pisanju austrijske novinske agencije APA-e , koja se poziva na policijske izvore, do sudara je došlo kod pokušaja preticanja osobnog automobila koji se frontalno sudario sa kombijem hrvatskih registracijskih oznaka.

Sudar se dogodio u Koruškoj kod glečera Moelltaler. (Hina)

Vezani članci Ilustracija (Foto: AFP) Najmanje deset skijaša poginulo u lavinama u Alpama, jedan border ugušio se pod snijegom Lavine odnose živote, ilustracija (Foto: AFP) Lavine u Austriji uzele nove žrtve: U blizini poznatog skijališta život izgubila trojica njemačkih skijaša, za četvrtim se još traga

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook