Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kirurzi mu u glavi ostavili metalnu šipku, naravno da je boljelo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kada je nakon prometne nesreće u Glasgowu u ožujku, 18-godišnjem Donovanu McGowanu operirana glava nije ni pomislio da će mu liječnici u njoj ostaviti komad metalne šipke i da će zbog nje imati velike glavobolje sljedeća tri mjeseca.

Mladi Britanac ne samo da je patio od glavobolja, nego mu je na čelu ostala i kvrga. Kako ga je prilikom prometne nesreće srušio automobil mislio je da je kvrga na čelu posljedica nesreća, dok je ona zapravo bila metalna šipka duga 10 centimetara skrivena u njegovoj glavi.

Pročitajte i ovo Operacija robotom asistentom u KBC Split - 2 KBC Split FOTO/VIDEO Robot Hugo odradio prve operacije: "Ovo je za nas veliko priznanje" Benjamin Netanyahu dijagnosticirana hernija Netanyahu ide na operaciju, vlast privremeno preuzima zamjenik premijera

Kada više nije mogao trpiti bolove, Donovan je inzistirao na skeniranju glave pri čemu je otkriveno da se u njoj nalazi komad šipke.

'Ovo je prilično neugodno, ali u vašoj se glavi nalazi nešto metalno', rekli su mu liječnici.

'Bilo mi je nelagodno hodati vani s tom kvrgom', ispričao je Donovan.

Šipka, s kojom je Donovan proveo tri neugodna mjeseca u njegovoj je glavi ostala tijekom operacije u ožujku.

Glasnogoornik bolnice se ispričao i rekao da je to 'nesretna pogreška'. Zbog velikih glavobolja nakon operacije Donovan je dao otkaz, a sada bi mogao tražiti odštetu od bolnice.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene