Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kirsten Fritz želi na vožnju brodom i koncert

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kerstin Fritzl, 19-godišnja djevojka koja je cijeli život provela zatočena u podrumu s dvoje braće i majkom, dobro je i najvjerojatnije će se u potpunosti oporaviti, izjavili su danas njezini liječnici.

Kirsten se s ostatkom obitelji sastala u subotu, nedugo nakon što su ju liječnici probudili iz umjetne kome u kojoj je bila tjednima. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Rušit će mu kuću Ruši se i kuća: Austrijanci žele Fritzlu zamesti svaki trag Slika nije dostupna Vrijeme darivanja Fritzl će za Božić imati pravu malu gozbu

Djevojka je u nesvjestici i sa zatajenjem rada nekoliko organa  u bolnicu primljena 18. travnja.

Dr. Albert Reiter ispričao je novinarima kako ga je djevojka za vrijeme vizite pozdravila te dodao kako se ona odlično opravlja. 

Berthold Kepplinger, šef psihijatrije, istakao je da je Kirstenin susret s obitelji bio vrlo dirljiv i izjavio kako je djevojka izrazila nekoliko želja, među kojima i vožnju brodom. 

Kirsten je još dodala da želi ići na koncert Robbie Williamsa, a na njegovu glazbu čak je pokušala plesati u krevetu prije nego što joj je uklonjen dren. 

Josef Fritzl optužen je za silovanje kćeri koju je zatočio u podrum na 24 godine. Slučaj je dospio u javnost kada je Kirstin došla u bolnicu. Liječnici su ubrzo putem TV zamolili djevojkinu majku da dođe u bolnicu kako bi im dala potrebne informacije. 

Elisabeth je u pratnji Josefa u bolnicu došla 26. travnja i time otkrila zastrašujuću priču. 

Jozefu Fritzlu (73) pritvor je priduljen za još dva mjeseca kako bi se istraga privela kraju. 

Troje njegove djece, uključujući i Kirsten, živjeli su i odgajani su u podrumskim prostorijama u austrijskom gradu Amstettennu, zapadno od Beča. 

Ostalo troje djece koje je imao sa svojom kćeri Elisabeth živjelo je s njim i njegovom suprugom. Jedno dijete preminulo je odmah nakon što je rođeno. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene