Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dijamant u grlu

Kineski turist progutao dijamant od 13 tisuća dolara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šrilankanska policija uhitila je kineskoga turista kojega sumnjiči da je progutao dijamant vrijedan 13.600 dolara.

Bilo je to na najvećoj izložbi dragoga kamenja i nakita u toj otočnoj zemlji, a vjeruje se da je 32-godišnji Chow Cheng dijamant progutao dok ga je pregledavao. Na izložbi su kupci iz Kine, Hong Konga, Tajlanda, Indije i Europe, priopćila je policija. 'Njegova je nakana bila ukrasti ga', rekao je policijski glasnogovornik Ajith Rohana. 'Rendgen je pokazao da mu je dijamant u grlu'.

>> Beograd: Progutao prsten i pokušao išetati iz zlatarne

Suresh Christopher Wijekoon, vlasnik štanda, kaže da je Chow htio zamijeniti ukradeni dijamant umjetnim. 'Shvatio je da sam ga vidio i odmah ga je progutao', rekao je. Šri Lanka je poznata po plavim safirima, dijamantima i industriji nakita koja je u izvoznim prihodima te zemlje u 2011. sudjelovala s 532 milijuna dolara. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna VIŠE OD TISUĆU KARATA Pronađen treći najveći dijamant na svijetu: "Donosi nadu naciji koja se muči" He Jiankui, Kinesko južno sveučilište znanosti i tehnologije Nezakonita medicinska praksa Stvorio GMO bebe: Kineski znanstvenik koji je šokirao cijeli svijet osuđen na 3 godine zatvora

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene