Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kad vatromet pođe po zlu

Kina: U vatrometu ozlijeđeno stotinu osoba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gotovo stotinu gledatelja ozlijeđeno je tijekom vatrometa za vrijeme otvaranja West Lake Internationa Expoa u subotu u kineskom gradu Hangzhou.

Vatromet je počeo u 19:30 kraj jezera na mjestu gdje se održavao Expo, a inače je popularno turističko mjesto, javlja AP.

Pročitajte i ovo Australska obala - ilustracija Velika tragedija Četiri člana obitelji utopila se u Australiji: Sumnja se da je kobna bila jaka morska struja Veles Pašnik sa svojom obitelji Strašna tragedija Dječak prilikom vađenja mliječnog zuba pao u komu i nakon mjesec dana preminuo: Roditelji od liječnika traže samo jedno

'Odjednom je nešto krenulo prema nama i prije nego sam shvatila što je, vidjela sam kako moj suprug leži na podu. Ubrzo je sve postalo kaotično, a rakete od vatrometa su padale po ljudima u gledalištu. Bježali smo kamo smo stigli', ispričala je gospođa Mao koja je svjedočila ovom događaju.

>> Evo kako izgleda kada vatromet pođe po zlu...

Mnogi su pomoć potražili u bolnici, ali većina ih je otpuštena na kućnu njegu. Pet osoba koje su zadobile opekline na licu su hospitalizirane.

Uzrok nesreće se istražuje. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene