Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na putu do rađaone

VIDEO Beba ispala iz majčine maternice na bolnički hodnik

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Scena iz jedne kineske bolnice mnogima bi se mogla učiniti nevjerojatnom. Jedna rodilja nije stigla do rađaone te joj je beba ispala na bolnički hodnik.

Svaki porod težak je na svoj način, a neki se dogode tako iznenada da zaprepaste i same trudnice. Upravo takav šok doživjela je jedna žena u Kini kojoj su dvojica rođaka pokušali pomoći da dođe do rađaonice.

Pročitajte i ovo Ilustracija Izvještaj policije Otkriven uzrok ozljeda bebe iz pulske bolnice: Roditelji curicu doveli s teškim ozljedama glave Joško Markić Privedena jedna osoba Liječnik o stanju jednogodišnje djevojčice s opeklinama: ''Na respiratoru je, cilj je da ne trpi bolove''

Vodili su je ruku pod ruku, no u jednom trenutku žena je usporila hod, a beba je ravno iz maternice ispala na bolnički hodnik! Trojac se zaustavio, a muškarac je podigao novorođenče i pupčanu vrpcu koja je još uvijek visila iz ženina tijela.

>> Otišla na WC pa rodila, novorođenče izvlačili iz odvoda

Ubrzo je do njih dotrčalo i osoblje bolnice te preuzelo bebu i šokiranu majku smjestilo na odjel. Kada je 'došla k sebi' žena je kazala kako je sretna što je sve na kraju ispalo dobro i što je beba rođena zdrava. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene