Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Objavila Kina

Prva cjepiva protiv koronavirusa za dva mjeseca mogla bi na klinička ispitivanja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Koronoavirus je samo u Kini ubio više od 2000 ljudi, a kineske vlasti objavljuju da će najranija cjepiva protiv virusa na klinička ispitivanja krajem travnja.

Najranije cjepivo protiv koronavirusa, koji je samo u Kini ubio više od 2000 ljudi, bit će dostavljeno na klinička ispitivanja krajem travnja, izjavio je u petak kineski potpredsjednik znanosti i tehnologije Xu Nanping.

Pročitajte i ovo Ursula von der Leyen Pfizergate Europski istražitelji preuzeli istragu o porukama Ursule vonder Leyen i šefa Pfizera Slika nije dostupna Preminulo šest osoba Stožer objavio nove brojke: Provjerite stanje u svojoj županiji

Zamjenik generalnog sekretara Kineske akademije znanosti Zhou Qi rekao je novinarima da bi kompanije koje su nastavile s radom trebale osigurati odgovarajuću ventilaciju i održavati sigurnu udaljenost među radnicima.

Provincija Hubei 20. veljače zabilježila 411 novih slučajeva 

U središnjoj kineskoj provinciji Hubei u četvrtak je zabilježeno 411 novih slučajeva koronavirusnih infekcija, objavilo je u petak zdravstveno povjerenstvo te provincije, u odnosu na 349 slučajeva dan ranije.

Ukupni akumulirani broj iznosi 62.442 potvrđena slučaja koronavirusa u provinciji Hubei.

Na kraju četvrtka broj smrtnih slučajeva u Hubeiju dosegao je 2144, što je više za 115 u odnosu na prethodni dan. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene