Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čudotvorno?

Kim Jong Un spašava čovječanstvo?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tamošnji doktor Jon Sung Hun lijek je opisao kao snažan aktivator imunološkog sustava, odnosno kao odlično preventivno rješenje protiv različitih malignih epidemija.

Ukoliko želite vjerovati na riječ diktatoru Kim Jong-unu, odnosno priopćenju koje je u petak objavila tamošnja novinska agencija, sjevernokorejski znanstvenici imaju u rukama lijek koji pobjeđuje rak, ebolu i AIDS, ali i mnoge druge smrtonosne bolesti, prenosi Independent.

Pročitajte i ovo Ilustracija Sve napetije Zabrinjavajuća poruka: "Vrijeme je da budemo spremni za rat, više nego ikada prije" Ilustracija Pokazivanje snage Sjeverna Koreja ne miruje: Isprobali su još jedno oružje

Lijek je nazvan Kumdang-2, sadrži ginseg i brojne 'čudotvorne' elemente, a doktor Jon Sung Hun ga je opisao kao snažan aktivator imunološkog sustava, odnosno kao odlično preventivno rješenje protiv različitih malignih epidemija.

Sjeverna Koreja pogođena teškom sušom

Bila bi to krasna vijest da iz te države dosad nije izašlo na desetke (su)ludih tvrdnjih, pa su je strani mediji očekivano dočekali sa sumnjom ili podmijehom.

Dapače, budući da je vijest objavljena dok u svijetu raste broj zaraženih MERS-om, odnosno dok i južnokorejsko ministarstvo zdravlja prijavljuje nove slučajeve, postoji mogućnost da je napisana baš kako bi se građane uvjerilo da žive u naprednoj državi dok im zapravo prijeti velika opasnost. 

Raste broj zaraženih smrtonosnim virusom

Podsjetimo, Sjeverna Koreja je pogođena najtežom sušom u posljednjih stotinu godina koja ubrzano uništava poljoprivredne kulture u toj zemlji.

Više od trećine rižinih polja presušuje izazivajući strah od nestašice hrane, pa se sade druge kulture kako bi se pokušala izbjeći potencijalna katastrofa. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene