Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U Sjevernoj Koreji nova čistka – policajci Kim Jong-una hodaju okolo sa škarama i prisilno režu kosu svim muškarcima kojima je duža od dva centimetra.


I kad mislite da vas više ništa iz Sjeverne Koreje ne može iznenaditi, stiže nova restrikcija koja nema veze s pameću. Izvori iz Pjongjanga kazali su za južnokorejske Ilbo novine kako su vlasti u Sjevernoj Koreji naredile da svi muškarci moraju imati kosu kraću od dva centimetra. Isto tako, savjetovano im je da nose frizuru kakvu ima i njihov voljeni vladar Kim Jong-un.

S druge strane, ženama je rečeno da bi svoje frizure trebale prilagoditi u bob kakav nosi diktatorova supruga, Ri Sol-ju. Izuzetak od ovog pravila jedino su – glumice.

Vezani članci Kim Jong Un i Kim Yo Jong Kim Jong Un i njegova obitelj cijepljeni protiv koronavirusa eksperimentalnim cjepivom? Kim Jong Un i Kim Yo Jong Sjevernokorejski diktator Kim Jong Un u komi, pojavila se nasljednica? "Procjenjujem da je u komi, ali da je još uvijek živ"

Sigurni smo da ovaj posao ne biste voljeli raditi

'Kimovi promatrači hodaju po sveučilištu sa škarama i režu kosu svima koji se nisu prilagodili njegovim naredbama', navodi Ilbo a prenosi Telegraph.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook