Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kenija: Deset osoba poginulo nakon urušavanja zida

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Betonski zid srušio se na nekoliko kuća u siromašnoj četvrti Mukuru u Keniji, pri čemu je poginulo 10 ljudi uključujući i troje djece.

Zid se srušio nakon obilne kiše koja je oslabila njegove temelje, priopćeno je iz policije.

Pročitajte i ovo Spašavanje posjetitelja iz žičare u Turskoj Ozlijeđeno deset osoba VIDEO Strašna nesreća na žičari u Turskoj: Jedna osoba poginula, još traje evakuacija zaglavljenih u kabinama Dvojica muškaraca poginula u slijetanju quadom u rijeku Bednju - 3 Tragedija Varaždinske Toplice nakon pogibije bratića zavijene u crno: "Alen je iza sebe ostavio zaručnicu, a Goran je živio s majkom"

Spasioci i policija tragaju za nestalima u ruševinama kuća. Za sada su pronađena tijela deset mrtvih osoba, od kojih je troje djece.

Zid koji se urušio bio je ograda koja štiti čertvrt od lopova i kriminalaca, a kuće na koje se srušio bile su sagrađene od lima i drveta.

'Osobe koje su zadužene za prostorno planiranje moraju znati da živimo u opasnom mjestu, stoga krivimo njih jer oni se moraju brinuti da je stabilnost ovih zidova valjana i primjerena. Na žalost, ti su zidovi urušivi i pogubni u svako doba', rekao je stanovnik četvrti Mukuru, Albert Omundi.


Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene