Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Igra u parku

Kći libijskog diplomata teško ozlijeđena u Beogradu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kći libijskog diplomata teško je ozlijeđena vatrenim oružjem, pronađenim u jednom beogradskom parku, javljaju srbijanski mediji.

Prema istom izvoru, petogodišnja djevojčica zadobila je u nedjelju teške ozljede od vatrenog oružja ručne izrade koje je pronašla dok se s bratom igrala u parku Jajinci, u predgrađu Beograda. Srbijanski mediji tvrde da je riječ o kćeri gospodarskog savjetnika libijskog veleposlanstva u Beogradu.

Pročitajte i ovo Henry Kissinger Savjetnik predsjednika Preminuo Henry Kissinger, kontroverzni američki diplomat i stručnjak za vanjsku politiku O špijunima i dalje - 4 Persona non grata Nižu se reakcije na protjerivanja hrvatskog diplomata iz Beograda: "Cijela situacija sliči na niskobudžetni triler"

Liječnici vojne bolnice u Beogradu, gdje je djevojčica operirana, kazali su da je ona dobila vrlo teške ozljede prsnog koša i trbuha, te da se radilo o ozljedama opasnim po život. Njezino stanje je, prema liječničkim izvorima, stabilno. Park Jajinci bio je tijekom Drugog svjetskog rata poprište ubojstva više od 80.000 osoba, većinom Židova i Srba. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene