Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U tri različite prilike

Kćer (6) natjerala da snima njezin seks sa šestoricom!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlasti u Texasu su podigle optužnicu protiv žene iz Dallasa jer je natjerala svoju 6-godišnju kćer da ju snima za vrijeme grupnog seksa sa šestoricom muškaraca.

24-godišnja majka je natjerala kćer da ju snima njene, kako je sama nazvala, gang-bangove, u tri različite prilike.

Pročitajte i ovo Migranti u SAD-u; ilustracija - 5 Migrantska kriza u SAD-u "Dolazi gotovo milijun ljudi!": Totalni kaos na granici, približava se konvoj kamiona, broje se prve žrtve Migranti u SAD-u; ilustracija - 1 Stvarna prijetnja ili kampanja Ustavnoj krizi SAD-a ne nazire se kraj: "Nije lako razgovarati s osobom koja za sebe kaže da je božji poslanik"

Za to je od same curice saznao dečko njezine majke koji živi s njima. To se sve događalo u stanu dok njega nije bilo.

24-godišnjakinja je organizirala tri grupna seksa koja je snimila njezina kćer. Policija sada pregledava video vrpce nakon čega će odlučiti hoće li podignuti i prijave protiv muškaraca koji su sudjelovali u tome. Majka je uhićena prošle subote i prijeti joj 10-godišnja kazna zatvora i 10.000 dolara kazne. Ostaje u zatvoru uz mogućnost jamčevine od 50.000 dolara.

Dečko majke kaže da je s njom bio dvije godine i to zato jer mu je rekla da je ovo njegova kćer. Sada je saznao da to nije njegova biološka kćer te je curica završila pod skrbi države. 'Nadam se da će joj život sada biti ljepši', rekao je čovjek kojeg je dosad smatrala ocem.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene