Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve uništeno

VIDEO I FOTO Kataklizma jednog sela: Ostala je samo dolina blata i kamena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prizemnice, garaže i mlinovi nestali su. Iz mulja vire tek krovovi dvokatnica i trokatnica. Objavljene su najnovije snimke...

Mještane Topčić Polja kraj Zenice pogodila je prava katastrofa. Prizemnice, garaže, mlinovi - sve je nestalo sa lica zemlje, a vidljivi su jedino krovovi i potkrovlja dvokatnica i trokatnica. Prava kataklizma, pišu autori Zenica Bloga koji su snimili i video koji prikazuje stanje u selu.

Topčić Polje potpuno je uništeno, a razorene kuće zatrpali su mulj i šljunak. Nakon prvotnog povlačenja vode, stanovnike je iznenadio još jedan val.

FOTO Šok za stanovnike: Selo prekriveno muljem

Pročitajte i ovo Rudnik Mramor Zatočen jedan radnik Zbog ignoriranja radnika došlo do nesreće u rudniku: "Naši vapaji su godinama isti, radimo u skučenom prostoru" Poplave u Brazilu POPLAVE U BRAZILU VIDEO Kaos nakon pucanja brane: Deseci umrlih i nestalih, ljude spašavali s krovova

Topčić Polje jedno je od mjesta stradalih u poplavama pogođenoj Bosni i Hercegovini. Mnogi su ostali bez domova, a više ljudi smrtno je stradalo. Tamošnja vlada današnji je dan proglasila Danom žalosti. Zemlja olakuje žrtve najveće prirodne katastrofe u povijesti zemlje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene