Prizemnice, garaže i mlinovi nestali su. Iz mulja vire tek krovovi dvokatnica i trokatnica. Objavljene su najnovije snimke...


Mještane Topčić Polja kraj Zenice pogodila je prava katastrofa. Prizemnice, garaže, mlinovi - sve je nestalo sa lica zemlje, a vidljivi su jedino krovovi i potkrovlja dvokatnica i trokatnica. Prava kataklizma, pišu autori Zenica Bloga koji su snimili i video koji prikazuje stanje u selu.

Topčić Polje potpuno je uništeno, a razorene kuće zatrpali su mulj i šljunak. Nakon prvotnog povlačenja vode, stanovnike je iznenadio još jedan val.

FOTO Šok za stanovnike: Selo prekriveno muljem

Vezani članci Luka Mišetić (Foto: Filip Brala/PIXSELL) Mišetić: "Hrvatska nije bila agresor u BiH, Herceg-Bosna nije bila udruženi zločinački pothvat" Poplava u Bosni, ilustracija (Foto: Armin Durgut/PIXSELL) Poplavljeno više od 100 obiteljskih kuća u BiH, proglašeno stanje prirodne nesreće

Topčić Polje jedno je od mjesta stradalih u poplavama pogođenoj Bosni i Hercegovini. Mnogi su ostali bez domova, a više ljudi smrtno je stradalo. Tamošnja vlada današnji je dan proglasila Danom žalosti. Zemlja olakuje žrtve najveće prirodne katastrofe u povijesti zemlje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook