Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Šokantnu priču o hapšenju Radovana Karadžića prate i neobične epizode iz života haškog bjegunca. Prema jednoj, u njegovom životu bila je prisutna misteriozna žena prema kojoj je pokazivao posebnu naklonost.


Novinari redakcije časopisa 'Zdrav život', s kojom je Karadžić kao dr. Dragan Dabić surađivao, kažu da ga je gotovo uvijek, bez izuzetka, na svim putovanjima pratila sredovječna crnka. Nisu znali ništa o njoj, kao ni to žive li zajedno ili kako je njezino prezime. 

Vezani članci Kamere, ilustracija ''Istrošene prostitutke, kuje, pijandure'' - sve su to novinari koje prate tajne službe pa im provaljuju u stanove Slika nije dostupna Očajnička borba za muškarca: Vozila se na haubi samo da muž ne ode s ljubavnicom

'Pratila ga je na svakom predavanju i ponašala se kao njegova supruga. Držali su se za ruke, šetali zagrljeni, a mi smo je poznavali kao Milu', kaže Tanja Jovanović, jedna od novinarki iz redakcije.

Tanja se sjeća da su kada su išli na putovanja, obično odlazili po Karadžića i Milu kod pizzerije 'Pinokio' nedaleko od hotela 'Jugoslavija' u Novom Beogradu.

'Ako bi se ponekad dogodilo da u automobilu nema mjesta za Milu, Dabić bi rekao kako ne dolazi u obzir da putuje bez nje,' priča Tanja.