Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Još uvijek ju traže

Žena se prošuljala kroz sigurnosnu kontrolu na aerodromu u Münchenu, uslijedio kaos

Ilustracija (Foto: AFP)
Ilustracija (Foto: AFP) Foto: Afp
Aerodromska policija u Münchenu, drugom najvećem u Njemačkoj, zatvorila je u subotu terminal nakon što se nepoznata žena prošuljala kroz sigurnosnu kontrolu, objavila je glasnogovornica zračne luke. Operacije su prekinute na terminalu koji koristi i Coratia Airlines.

Policija je u 6:45 dobila dojavu da je žena prošla kroz kontrolu, a da je službenici nisu pregledali.

Pročitajte i ovo Ilustracija Uhićen je Zaštitari na aerodromu ostali u šoku kada su ugledali rendgenske snimke kovčega: Toliko novca nisu vidjeli u svojem životu Zračna luka u Münchenu Ovo nitko nije očekivao Carinici u zračnoj luci u nevjerici zbog onog što je umirovljenik imao u prtljagi: "Prijavio je samo 300 eura"

Satima nakon incidenta za njom se još traga i policija za sada nije objavila bilo kakve pojedinosti o incidentu, a bili su otkazani brojni letovi.

Nakon detaljnih postupaka provjere minhenski aerodrom iza podneva ponovno je otvoren za sav promet, objavila je njemačka savezna policija na Twitteru, dodavši kako ponovno mogu neometano letjeti zrakoplovi na svim međunarodnim letovima, uključujući i onaj u šengenskoj zoni u kojoj se ne koriste putovnice, a koji polaze s ovog terminala.

Nakon pet sati potpune evakuacije tog područja terminal je ponovno primio putnike, koji su sada u dugačkim redovima suočeni s odgođenim ili otkazanim letovima.

Do incidenta je došlo usred ljetnih gužvi vikendom, koje su ovog vikenda još i veće s obzirom na početak šestotjednih školskih praznika u Bavarskoj.

Putnici su na društvenim mrežama bili objavili da ne mogu izlaziti iz zrakoplova i da im nitko ne daje informacije o letovima, a na fografijama se vidio prostor za odlaske prepun ljudi koji su čekali daljnje obavijesti.

Putnici su preko razglasa bili pozvani da budu mirni i strpljivi. (Hina)
 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene