Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Horor u Francuskoj

Petero upucanih u Alpama, djevojčica (4) se satima skrivala ispod leševa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na cesti u francuskim Alpama biciklist je naišao na BMW s troje mrtvih. Pored auta je bilo tijelo upucanog biciklista. Preživjela su samo djeca od 7 i 4 godine.

Biciklist, inače Britanac, bio je na jednom od svojih treninga u šumi u francuskim Alpama kada je u jednom trenutku ugledao luksuzni, sportski BMW, a pored njega mrtvog biciklistu i ozlijeđenu djevojčicu (7). Bilo je to jučer oko 4 sata poslijepodne.

Pročitajte i ovo Zec, Ilustracija U Francuskoj Divlji zečevi preplavili grad: Gradonačelnik pronašao rješenje, brojni užasnuti - "Ovo je skandalozno!" Jean-Luc Blachon na konferenciji za medije otkrio ih tužitelj Jezivi novi detalji u slučaju pronalaska ostataka dječaka Emilea, stanovnici su to mjesto počeli nazivati ukletim

Kada se približio BMW-u u njemu je ugledao strašan prizor. Upucanog vozača i dvije ženske osobe na stražnjem sjedalu. Ranjena djevojčica, koja je bila pored automobila, bila je teško ozlijeđena. Odmah je pozvao policiju koja pokušava riješiti slučaj ovog stravičnog ubojstva nedaleko sela Chevaline.

The Telegraph je objavio da se je ubijen 50-godišnji Saad Al-Hilli, porijeklom iz Iraka, njegova supruga (50) i baka (70). Preživjele djevojčice su u stanju šoka i pod snažnom policijskom zaštitom.

>> U padu helikoptera petero mrtvih

'Oko šest sati svjedok je nazvao policiju. Bio je to biciklist koji se vozio šumom neka 3 kilometra od ovog mjesta. Naišao je na vozilo u kojem su bila 3 mrtva tijela, vozač i dvije putnice na stražnjem sjedalu. Pored automobila je bio biciklist, također mrtav. U blizini je bila i teško ranjena osmogodišnja djevojčica. Automobil je bio marke BMW, britanskih registracijskih oznaka', rekao je novinarima državni tužitelj Eric Maillaud.

Teško ranjena osmogodišnja djevojčica helikopterom je prevezena u bolnicu. 'Ne znamo kada ćemo moći razgovarati s njom jer je teško ozlijeđena. Vidjet ćemo čega se sjeća s obzirom na ono što je prošla', rekao je državni tužitelj Eric Maillaud.

Među tijelima u automobilu, nakon 8 sati, pronađeno drugo dijete (4)

APTN piše da je u automobilu, osim ubijenog muškarca i dvije ženske osobe, pronađeno i  4-godišnje djete.  'Kada su na mjesto ubojstva stigli inspektori i otvorili automobil među ubijenim odraslim osobama bilo je i četverogodišnje dijete', javljaju agencije.

Naime, četverogodišnja djevojčica pronađena je živa na podu stražnjeg sjedala, ispod nogu ubijenih žena, a radi se o njezinoj mami i baki. Iako je na mjesto nesreće policija došla jučer oko 17 sati, policajci nisu odmah primijetili nesretnu djevojčicu koja se od straha 8 sati skrivala ispod majčinih nogu. Naime tek oko ponoći, piše The Telegraph, policija je obaviještena da je obitelj imala dvoje djece. Kada su otvorili automobil shvatili su da se nesretna djevojčica čitavo vrijeme od njih skrivala.

Policija vjeruje da se radi o britanskoj obitelji koja je bila na odmoru u tom dijelu Francuske, a velika akcija policije i dalje traje.

Žrtve oružane pljačke?

Britanski mediji pišu da je ova obitelj, u skupocijenom BMW-u, zapravo bila žrtva oružane pljačke, a da je ubijeni biciklist slučajno tada naišao i svemu svjedočio te je zato i on ubijen.

Pored automobila pronađen je veliki broj čahura, a identitet žrtava još nije poznat. Oko 60 policajaca istražuje obližnje područje, a obdukcija tijela bit će obavljena danas ili sutra.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene