Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osumnjičen suprug

VIDEO Misteriozna priča: Pronašli je 52 godine NAKON NESTANKA

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ženu, koju su smatrali mrtvom nakon što je nestala prije više od pola stoljeća na zapadu Kanade, policija je pronašla na sjeveru zemlje, doznaje se iz policijskog izvora.

Lucy Johnson (77) je posljednji puta u rujnu 1961. u predgrađu Vancouvera vidio susjed. Policija je zbog nestanka sumnjičila njezinog muža, koji je prijavio nestanak supruge tek četiri godine kasnije.

Pročitajte i ovo Gužve zbog radnih dozvola Organizacija rada Danima se stvaraju velike gužve: Spavaju pred policijom, a svi žele samo jedno Ivanka Baketarić Kraj potrage Policija pronašla nestalu ženu

Policija je pretražila vrt obitelji, ali nije pronašla nikakve tragove i slučaj Lucy Johnson je odložen, a suprug Marvin je umro krajem 1990-ih.

Policija je u lipnju ove godine pregledavala stare predmete o nestalim osobama kada je Lucyna kći Linda odlučila objaviti oglas u sjećanje na majku u jednom listu.

>> Pronašli 22-godišnju Australku, planinarsku avanturu završila dehidrirana!

Vrlo brzo nakon toga savezna policija Kanade je primila poziv od druge Lucyne kćeri koja je objasnila da njihova majka živi 2.000 km sjevernije, na području Yukona.

Istražiteljima za sada nije poznato što se zbivalo s Lucy Johnson tijekom 52 godine, ali su zaključili da će imati dosta toga ispričati svojoj obitelji. (Hina)

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene