Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kamerun: Otkriveni znaci nestalog kenijskog zrakoplova

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Otkriveni su znaci kenijskog zrakoplova koji se srušio u Kamerunu sa 114 putnika, objavili su u nedjelju kamerunski zrakoplovni dužnosnici, javljaju agencije.

Thomas Sobakam, šef meteorološke postaje u zračnoj luci Doula otkuda je zrakoplov poletio u subotu prema Keniji, odbio je opisati te znake, ali je kazao da to nisu ostaci zrakoplova, javio je Associated Press (AP).

Pročitajte i ovo Spašavanje Jezerski vrh - 4 Kobno planinarenje Detalji stravične nesreće u Albaniji: Poginula hrvatska znanstvenica, 10 sati trajala je akcija spašavanja preostalih planinara Pad helikoptera u Norveškoj Tragedija u Norveškoj Tijekom misije potrage i spašavanja srušio se helikopter: Jedna osoba poginula, petero ozlijeđeno

Istovremeno je kenijski državni radio objavio da je zrakoplov Kenya Airwaysa pronađen u nedjelju u južnom Kamerunu, navodi Reuters.

Sobakam je, međutim, kazao da je radijsko izvješće prema kojem je locirano mjesto pada zrakoplova preuranjeno. Odbio je dalje komentare, ističući kako se potraga za ostacima zrakoplova nastavlja.

Glasnogovornik Kenya Airwaysa Michel Okwiri je rekao da su dužnosnici u Keniji također primili obavijest da je zrakoplov pronađen, ali to ne mogu potvrditi, objavio je AP.

- Imamo iste informacije da je mjesto zrakoplova locirano na 180 kilometara od Douale, kazao je Okwiri. 

- Imamo ljude na terenu i čini se da su to kontradiktorne informacije, dodao je.

Kenijski zrakoplov 737-800 koji je letio prema Nairobiju nestao je nedugo nakon što je poletio iz Doulae u Kamerunu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene