Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kamenjem napali svatove zbog... hrvatske zastave!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nedugo nakon svršetka nogometnog susreta Hrvatska - Austrija na Europskom nogometnom prvenstvu, u starom dijelu Viteza u kojemu žive Bošnjaci kamenjem je napadnuta kolona automobila s hrvatskim svatovima, potvrdila je policija.

Kolona automobila s hrvatskim zastavama kretala se iz centra Viteza prema starome dijelu grada zvanom Mahala koji je naseljen Bošnjacima. Policija tvrdi da su nepoznati počinitelji nešto prije 20 sati bocama i kamenjem zasuli kolonu automobila.

Pročitajte i ovo Josip Pavić, državni tajnik - 2 Za Dnevnik Nove TV Državni tajnik o ustaškoj zastavi: "Dovoljno je jasno tko je kriv i odgovoran" Navijači Zanimljiva prijava Dnevnik Nove TV doznao nove detalje o incidentu s ustaškom zastavom na Rujevici

U napadu su dvije su osobe lakše ozlijeđene, a na tri automobila učinjena je značajna materijalna šteta.

Pomoć ozlijeđenim osobama koje su zadobile posjekotine od popucalog stakla pružena je u viteškom Domu zdravlja. Očevid su obavili službenici Policijske stanice Vitez, a za počiniteljima se traga.

Načelnik općine Vlado Alilović osudio je incident.

"Nije dobro ako nekome smetaju hrvatske zastave i navijači. To nije razlog za nasilje", ocijenio je načelnik Alilović. Po njegovim riječima, napada je bilo i na navijače koji su nosili hrvatske zastave i bili obučeni u kockaste dresove.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene