Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kao u 'Top gunu'

Kakav manevar: Zbog niskog preleta popucala sva stakla na zgradi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dva brazilska pilota mogla bi biti kažnjena zbog niskog preleta iznad Vrhovnog suda u Braziliji što je uzrokovalo pucanje svih prozora na zgradi.

Niski prelet iznad zgrade brazilskog Vrhovnog suda dva bi pilota mogao koštati i više no što su očekivali. Naime, svojim su manevrom za vrijeme jedne ceremonije izazvali masivne vibracije zbog kojih je popucala staklena fasada na zgradi Suda.

Pročitajte i ovo Ilustracija preusmjeren let Snimka totalnog kaosa u avionu: Dvije putnice poludjele i vrištale, uključili se i ostali. "Daj više je*ote zašuti!" Alen Šćurić gost Dnevnika Nove TV Zrakoplovni stručnjak: "Sve se svodi na odluku tog pilota koji je ipak neiskusna osoba, obično su prepotentni i kažu - mi to možemo"

>> Pijani Rusi ukrali avion i otišli u provod!

Na sreću, nitko nije ozlijeđen, no osim zgrade Suda 'stradali' su i neki prozori na obližnjim zgradama Kongresa. Zrakoplovi Mirage 2000 inače su poznati po tome da mogu postići dvostruko veću brzinu od brzine zvuka, piše Daily Mail.

Prisutni promatrači bili su oduševljeni izvedenim manevrom, no njihovo oduševljenje sigurno nisu dijelili zaposlenici Suda koji su se u tom trenu našli u zgradi.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene