Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rumunjska posla

Kakav luksuz: Predsjednica parlamenta kod frizera uz pratnju čak 6 tjelohranitelja!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako su Rumunji poznati po tome da paze na sigurnost, ipak su pretjeranim ocijenili posjet predsjednice Donjeg doma Parlamenta Roberte Anastase frizeru. Političarku i bivšu misicu Rumunjske čuvalo je čak 6 tjelohranitelja.

Click, rumunjske dnevne novine, je ovog tjedna pisao o tome kako su Robertu Anastase, koja je 1994. izabrana za Miss Rumunjske, tijekom trosatnog tretmana kod frizera vani čekala šestorica tjelohranitelja, što sve, naravno, plaćaju rumunjski porezni obveznici.

Pročitajte i ovo Kolinda na skupu podrške - 3 subota u zagrebu Grabar Kitarović otkrila vraća li se u hrvatsku politiku: "Ne želim da ispadne da sam lagala" U Bukureštu 3. summit inicijative tri mora (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Na summitu Inicijative tri mora Analiza Ivane Petrović: ''Vrlo je zanimljivo da se inicijativi priključuje i Njemačka, inače velika protivnica''

'Anastase je treća najvažnija osoba u državi i normalno je da se pazi na njezinu sigurnost', priopćeno je iz rumunjskog Parlamenta kao reakcija na objavljeni članak, na što su reagirali rumunjski politički komentatori. Cristian Teodorescu se tako sarkastično zapitao ne bi li joj možda trebali dodijeliti 17 tjelohranitelja kako bi tijekom 24 sata kvalitetno mogli 'pokriti' svaki korak 35-godišnje političarke.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene