Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Umjesto projektila

Južnokorejski političar predstavio termosice kojima ih je 'napala' Sjeverna Koreja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Južnokorejski dužnosnik navukao je na sebe gnjev političke klase i postao predmet sprdnje građana jer je pred televizijskim kamerama termosice prikazao kao projektile što ih je na otok Yeonpyeong ispalila prošlog tjedna susjedna komunistička Sjeverna Koreja.

Ahn Sang-Soo, predsjednik konzervativne vladajuće stranke Velika nacionalna stranka, pokazao je cilindrične predmete pronađene u bombardiranoj kući na južnokorejskom otoku dan nakon napada u kojem su četiri osobe poginule, a 18 je ranjeno.

Pročitajte i ovo Policija u Srbiji, ilustracija Pretukli Hrvate u Pančevu Hrvatska uputila prosvjednu notu Srbiji: "Najoštrije osuđujemo napad, bio je nacionalno i etnički motiviran" Slika nije dostupna Pripreme za obranu Južna Koreja postavila projektil dometa 10 km

Ahn je pred kamere izašao u maskirnoj odori, a kamera je zumirala 'njegove projektile' te je krupni plan svim gledateljima jasno otkrio logo proizvođača termosica.

Na nesretnog se Ahna sručila lava kritika i poruga, a on se branio da je predmete dobio od nekog vodiča koji je i sam bio uvjeren da se radi o projektilima.

>> Južna Koreja očekuje nove napade Sjeverne Koreje

'Nadamo se da je predsjednik Ahn svjestan da njegova uloga nije nasmijavati narod već umiriti ga', rekao je glasnogovornik Demokratske stranke, glavne oporbene stranke. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene