Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Unatoč kravljem ludilu

Južna Koreja će i dalje uvoziti američku govedinu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Južna Koreja i dalje će uvoziti američku govedinu nakon što je jedna krava zaražena kravljim ludilom u Kaliforniji, priopćilo je južnokorejsko ministarstvo poljoprivrede.

U priopćenju se navodi da će biti pojačane provjere uvezene američke govedine sve dok američke vlasti ne izvijeste o stanju.

"Zatražili smo detalje od američke strane budući da ttrebamo odlučiti kakve mjere treba poduzeti", rekao je novinarima jedan dužnosnik ministarstva.

Američko ministarstvo poljoprivrede potvrdilo je u utorak da je pronašlo slučaj kravljeg ludila, prvi puta u posljednjih šest godina, kod jednog goveda u središnjoj Kaliforniji, ali da nema prijetnji po zdravlje ljudi. (Hina)

Pročitajte i ovo Kim Jin-pyo na Dolcu - 2 Dočekali ga Plenković i Jandroković Šou na Dolcu: Visoki gost iz Koreje nabio šiltericu na glavu pa limune pokušao platiti karticom Ilustracija Vide ih kao opasnost za režim VIDEO Maloljetnici osuđeni zbog gledanja serija: "Ako te uhvate da to gledaš, upucat će te"

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene