Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U Italiji je počeo prometovati prvi privatni brzi vlak u Europi! Objavljene su njegove snimke i animacija unutrašnjosti.


Po cijeni karte približno jednak državnom prijevozniku Trenitaliji, putnicima nudi obroke u sjedalima, a ne posebnim vagonima, te gledanje filmskog i televizijskog programa. Vlasništvo nad kompanijom NTV dijele prvi čovjek Ferrarija, Montezemelo i konzorcij privatnih ulagača.

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO Tornado poharao otok, rušio kuće i preokretao automobile, poginulo dvoje ljudi: "Teško je prihvatiti takvu stvar. To je velika bol" Prosvjed antivaksera u Italiji Talijanska policija pretresla domove antivaksera, sumnja se da su planirali nasilne prosvjede

Očekuju da će preuzeti 25 posto tržišta i da će privući osam do devet milijuna putnika. Vlak je prvi puta predstavljen prije nekoliko dana, a sada je krenuo u promet.

>> Krenuo prvi talijanski privatni superbrzi vlak Italo

Vlak je Ferrari crvene boje, a najveća brzina mu je 360 kilometara na sat. Ipak, planirano je da vlak ne vozi brže od 300 km/h.

U superbrzom vlaku nalazi se 450 sjedala, a konkurenciju planira potući bogatom ponudom za putnike, poput besplatnog interneta, gledanja televizije i premijernog prikazivanja filmova.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.