Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Krenuo u redovan promet

Juri 360 na sat: Snimke prvog privatnog superbrzog vlaka u Europi!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Italiji je počeo prometovati prvi privatni brzi vlak u Europi! Objavljene su njegove snimke i animacija unutrašnjosti.

Po cijeni karte približno jednak državnom prijevozniku Trenitaliji, putnicima nudi obroke u sjedalima, a ne posebnim vagonima, te gledanje filmskog i televizijskog programa. Vlasništvo nad kompanijom NTV dijele prvi čovjek Ferrarija, Montezemelo i konzorcij privatnih ulagača.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pala mreža krivotvoritelja Proizveli milijune eura: Novac tiskali svakog dana od 9 do 17 sati, a za određene novčanice imali posebna imena Prometna nesreća u Italiji - 3 strava u italiji FOTO Ferrari se brzinom od 200km/h zabio u zaštitnu ogradu i prepolovio: Od siline udarca preminuli poznati DJ i suputnica

Očekuju da će preuzeti 25 posto tržišta i da će privući osam do devet milijuna putnika. Vlak je prvi puta predstavljen prije nekoliko dana, a sada je krenuo u promet.

>> Krenuo prvi talijanski privatni superbrzi vlak Italo

Vlak je Ferrari crvene boje, a najveća brzina mu je 360 kilometara na sat. Ipak, planirano je da vlak ne vozi brže od 300 km/h.

U superbrzom vlaku nalazi se 450 sjedala, a konkurenciju planira potući bogatom ponudom za putnike, poput besplatnog interneta, gledanja televizije i premijernog prikazivanja filmova.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene