Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Žele ga smijeniti

Jovanović: Odluka Predsjedništva HDZ-a je vic dana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović smatra da je današnja odluka Predsjedništva HDZ-a da se pokrene postupak za njegovu smjenu ‘definitivno vic dana’ te ističe da ga je ‘ta odluka dobro nasmijala u moru teških tema i vijesti’.

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta (MZOS) uputilo je priopćenje u kojemu stoji da ‘zbog brojnih upita novinara šalju komentar ministra Jovanovića na priopćenje Predsjedništva HDZ-a da su donijeli Oduku o pokretanju postupka za njegovu smjenu’.

Pročitajte i ovo Božo Petrov "Izbrisat će Hrvate" Petrov se obrušio na HDZ: "Protiv smo da se Hrvate šalje u inozemstvo, a dovodi svjetsku sirotinju" Fotografija s krizme Tijekom tjedna pregovori, a vikendom... FOTO Tajnik DP-a objavio je fotografije s krizme svoga sina: Na obiteljskom slavlju bio je i Ivan Anušić

>> Kosor službeno izgubila potporu Predsjedništva

‘Drago mi je da sam pomogao pomirenju sukobljenih strana u HDZ-u da nađu barem jedan zajednički stav. Jedino ne znam kako će to objasniti svojemu članstvu koje podržava moj rad u proteklih 100 dana s 49 posto’, ističe se u priopćenju MZOS-a koje donosi komentar ministra Jovanovića na odluku Predsjedništva HDZ-a da se pokrene postupak za njegovu smjenu.

Predsjedništvo HDZ-a o toj je odluci izvijestilo priopćenjem u kojemu se ne navode razlozi zbog kojih je odluka donesena. (Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene