Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ratna priča

Jeste li znali koja je tajna naušnice premijera BiH?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjedavajući Vijeća ministara BiH Vjekoslav Bevanda jedini je premijer u Europi, a možda i u svijetu, koji nosi - naušnicu. Otkrivamo vam zašto!

I hrvatski premijer Zoran Milanović i predsjedavajući Vijeća ministara BiH Vjekoslav Bevanda danas su imali nešto zajedničko. A to je da je obojici danas bio prvi službeni nastup.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Donedavno u dobrim odnosima Zašto je Milanović izbjegao veliku svečanost? Pogledajte koje je objašnjenje stiglo iz njegova ureda Rudnik Mramor Zatočen jedan radnik Zbog ignoriranja radnika došlo do nesreće u rudniku: "Naši vapaji su godinama isti, radimo u skučenom prostoru"

Osim toga, novinarima iz Hrvatske posebno je bio zanimljiv još jedan detalj. Naime, premijer Vjekoslav Bevanda u lijevom uhu ima malenu, zlatnu naušnicu što ga zapravo čini jedinim europskim premijerom koji nosi naušnicu.

Vjekoslav Bevanda je, pričaju lokalni novinari, ratne 1992., s još četvoricom prijatelja izlazio iz Mostara preko Goranaca koji je bio jedini izlaz. Ondje su neprestano padale granate i bilo je iznimno opasno, stoga se njih petero prijatelja dogovorilo da će onaj tko izađe živ probušiti uho i da nikada neće skinuni naušnicu. 

>> Milanović u BiH: Ne dolazim kao tutor, ne skupljam glasove

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene