Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Američka policija jedva je smirila situaciju u kojoj je obnaženi provalnik provalio u jednu kuću i nakon toga s potukao s policajcima.


Incident se dogodio u gradu Seneca u Južnoj Karolini, a policajci okruga Oconee, 31-godišnjeg su Naoha Smitha pokušali obuzdati suzavcem, elektrošokerom i palicama, no tek kad su na njega bacili deku, uspjeli su ga svladati.

Vezani članci Slika nije dostupna Osumnjičeni od policije skrivao napunjeni pištolj zataknut tamo gdje sunce ne sija Slika nije dostupna Lukavo, nema što: Osmislio je genijalnu klopku za miševe

>> Gol i drogiran u raljama aligatora

Smith je bio i pod teškim utjecajem droga, što je policija naknadno ustanovila. Policajci tvrde kako ih je Smith grizao, udarao i šamarao rukama pa su ga prekrili dekom preko glave, svezali i naknadno čvrsto privezali za kolica ambulantnog vozila, prenosi WCSC.

No to nije sve, jer po dolasku u bolnicu, liječnici su primijetili kako nešto neobično visi iz rektuma pomahnitalog Smitha. Rentgenom su utvrdili kako se radi o mišu, čiji je rep virio van iz rektalnog otvora. Kad je došao k sebi, Smith je policajcima i liječnicima rekao kako se ničega ne sjeća. Optužen je za pružanje otpora prilikom uhićenja, napad, provalu i nedolično ponašanje.