Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policijske muke

Jedva obuzdali golog i drogiranog provalnika s mišem u anusu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američka policija jedva je smirila situaciju u kojoj je obnaženi provalnik provalio u jednu kuću i nakon toga s potukao s policajcima.

Incident se dogodio u gradu Seneca u Južnoj Karolini, a policajci okruga Oconee, 31-godišnjeg su Naoha Smitha pokušali obuzdati suzavcem, elektrošokerom i palicama, no tek kad su na njega bacili deku, uspjeli su ga svladati.

Pročitajte i ovo PR ZANIMLJIVOSTI Politika ga ne zanima, ali spremno poručuje: Volim i ljevicu i desnicu! Slika nije dostupna Kud puklo da puklo Osumnjičeni od policije skrivao napunjeni pištolj zataknut tamo gdje sunce ne sija

>> Gol i drogiran u raljama aligatora

Smith je bio i pod teškim utjecajem droga, što je policija naknadno ustanovila. Policajci tvrde kako ih je Smith grizao, udarao i šamarao rukama pa su ga prekrili dekom preko glave, svezali i naknadno čvrsto privezali za kolica ambulantnog vozila, prenosi WCSC.

No to nije sve, jer po dolasku u bolnicu, liječnici su primijetili kako nešto neobično visi iz rektuma pomahnitalog Smitha. Rentgenom su utvrdili kako se radi o mišu, čiji je rep virio van iz rektalnog otvora. Kad je došao k sebi, Smith je policajcima i liječnicima rekao kako se ničega ne sjeća. Optužen je za pružanje otpora prilikom uhićenja, napad, provalu i nedolično ponašanje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene