Obavijesti Video Pretražite Navigacija
u tennesseeju

Jedan mrtav i 14 ranjenih u pucnjavi u trgovini u SAD-u: Zaposlenici su se skrivali u frižiderima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna je osoba smrtno stradala, a 14 ih je ranjeno u pucnjavi koja se dogodila u četvrtak u gradu Colliervillu, nedaleko od grada Memphisa u američkoj saveznoj državi Tennessee, izvijestio je CNN.

Najmanje četiri osobe su teško ranjene, a napadač je, prema navodima policije, preminuo od ozljeda koje je sam sebi zadao vatrenim oružjem, no to se još istražuje.

Pročitajte i ovo Pucnjava u srednjoj školi u Iowi Istraga u tijeku VIDEO Otkriveno tko je ubojica iz srednje škole: Imao je i improviziranu bombu, a tijekom napada javljao se na društvenim mrežama Mjesto pucnjave u Baltimoreu u Baltimoreu Nova masovna pucnjava! Muškarac pucao kod knjižnice, ubio jednu osobu, a ranio četiri

Pucnjava se dogodila u dućanu Kroger, izvijestila je glasnogovornica tamošnje Gradske uprave Jennifer Casey.

Policijski načelnik Dale Lane kazao je tijekom medijske konferencije kako su pronašli zaposlenike Krogera kako se skrivaju u frižiderima i u uredima dućana.

"Ovo je najstrašniji događaj koji se dogodio u povijesti Colliervilla. Užasno je, grozno nam je što se to dogodilo. ali ovo je jedna od najizdržljivijih zajednica u SAD-u", dodao je Lane.

Zatvorena je i obližnja srednja škola Collierville.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene