Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Japanska vlada strahuje od NLO-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Japanski ministar obrane ocijenio je da je postojanje NLO-a vjerojatno te da bi japanske postrojbe trebale biti u stanju reagirati ako se pojave leteći tanjuri, dva dana nakon slične izjave drugog čovjeka vlade.

"Nema ništa što nam dopušta da negiramo postojanje NLO-a i oblika života koji ih kontrolira", izjavio je novinarima ministar Shigeru Ishiba ističući da se radi o osobnom mišljenju.

Pročitajte i ovo Tomo Medved izjave nakon sjednice hdz-a Medved o radu nove Vlade: "Želja nam je da imamo manje kriznog upravljanja i manje prirodnih katastrofa" Andrej Plenković Nova Vlada Koje su savjete dobili novi ministri od iskusnijih kolega? "Moraju se okružiti ljudima koji puno znaju"

Ministar je kazao da želi proučiti kako bi Snage za samoobranu mogle reagirati u slučaju da se pojave leteći tanjuri.

Prema mirnodopskom ustavu Japana, tim postrojbama je dopušteno intervenirati samo ako zemlji prijeti invazija strane države ili zbog ograničenih operacija izvan zemlje.

Do komentara ministra dolazi dva dana nakon iznenadne izjave drugog čovjeka i glasnogovornika vlade Nobutake Machimure kako je "apsolutno uvjeren" u postojanje NLO-a.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene