Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Japanska je policija pronašla raspadnuta tijela male djece u stanu u Osaki te tragaju za ženom koja je živjela s njima, a za koju s vjeruje da je njihova majka.


Policiju je o ovom slučaju, nakon što je osjetila neobičan miris iz stana, obavijestila stanarka zgrade u kojoj su živjela djeca sa ženom. U neurednom stanu prepunom smeća i bez svjetla pronađeni su dvogodišnji dječak i trogodišnja djevojčica. Vjeruje se da su mrtvi već više od mjesec dana te su trunuli na ljetnim temperaturama koje su dosezale i 35 stupnjeva.

Vezani članci Dorica Nikolić (Foto: Igor Kralj/PIXSELL) Preminula Dorica Nikolić, bivša saborska zastupnica HSLS-a i državna tajnica Policija (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Tragedija kod Šibenika: Muškarac se pogodio harpunom iz podvodne puške i na mjestu poginuo

>> Osmerostruko čedomorstvo: Majka optužena, otac nije

Jedan stanar zgrade rekao je kako je nedavno čuo djecu u stanu. 'Kada sam ujutro išao na posao, ili čak i u dva ili tri ujutro, mogao sam čuti nekakvo plakanje', rekao je stanar te dodao da je osjetio kako se iz stana širi smrad smeća.

'Kao da je trunulo nekakvo smeće, ali sam mislio da je to zato što je ljeto', dodao je. Policija i vatrogasci u stan su ušli preko balkona, a ondje su zatekli dva mala tijela. Trenutačno se istražuje gdje je žena koja je živjela s njima, a još nije poznato je li im ona uistinu i majka.