Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava u Osaki

U stanu pronađena raspadnuta tijela djece

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Japanska je policija pronašla raspadnuta tijela male djece u stanu u Osaki te tragaju za ženom koja je živjela s njima, a za koju s vjeruje da je njihova majka.

Policiju je o ovom slučaju, nakon što je osjetila neobičan miris iz stana, obavijestila stanarka zgrade u kojoj su živjela djeca sa ženom. U neurednom stanu prepunom smeća i bez svjetla pronađeni su dvogodišnji dječak i trogodišnja djevojčica. Vjeruje se da su mrtvi već više od mjesec dana te su trunuli na ljetnim temperaturama koje su dosezale i 35 stupnjeva.

Pročitajte i ovo Ilustracija U TIJEKU ISTRAGA Kod Banje Luke pronađen mrtav 24-godišnji hrvatski državljanin Ilustracija Šok u Njemačkoj Policajci prišli muškarcu i pokušali razgovarati s njim, no nisu očekivali ono što je uslijedilo

>> Osmerostruko čedomorstvo: Majka optužena, otac nije

Jedan stanar zgrade rekao je kako je nedavno čuo djecu u stanu. 'Kada sam ujutro išao na posao, ili čak i u dva ili tri ujutro, mogao sam čuti nekakvo plakanje', rekao je stanar te dodao da je osjetio kako se iz stana širi smrad smeća.

'Kao da je trunulo nekakvo smeće, ali sam mislio da je to zato što je ljeto', dodao je. Policija i vatrogasci u stan su ušli preko balkona, a ondje su zatekli dva mala tijela. Trenutačno se istražuje gdje je žena koja je živjela s njima, a još nije poznato je li im ona uistinu i majka.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene