Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Htio pokazati kako je lako

VIDEO: Janukovič nabavio drogu online

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ukrajinski predsjednik Viktor Janukovič razljutio je oporbu i komentatore jer je kupio drogu putem interneta.

Janukovič je kokain, marihuanu i druge narkotike naručio putem interneta, a učinio je to nastojeći pokazati kako je lako nabaviti ilegalnu robu. ‘Htio sam pokazati kako je lako nabaviti drogu u Ukrajini’, citirao je predsjednikove riječi njegov ured za tisak.

Pročitajte i ovo Domagoj Ivanković i Domagoj Janković - 1 O Zokiju i Plenkiju Dva glumca došla na Markov trg pa najavili "Tvrdu kohabitaciju": Glavne uloge imaju predsjednik i premijer Zoran Milanović Predsjednik RH Milanović se još jednom javio na društvenim mrežama, evo koga je ovaj put spomenuo

Sigurnosne službe moraju mnogo više raditi ‘kako bi spriječile to zlo napose rašireno među maloljetnicima’, rekao je Janukovič. Lakoća narudžbe ‘cijelog asortimana droge’ putem interneta postavlja pitanje dužnosnicima, uključujući i državno odvjetništvo, rade li svoj posao, rekao je Janukovič.

Kritičari ne misle tako te optužuju predsjednika da i on krši zakon kada kreće u ilegalnu kupnju droge. U Ukrajini je kupnja droge kažnjiva zatvorskom kaznom do deset godina. Kupljeni narkotici uništeni su odmah pošto su bili pokazani javnosti, objavio je ured predsjednika u Kijevu. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene