Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Janša s Triglava najavio pobjedu na izborima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slovenski premijer Janez Janša u subotu je članovima svoje stranke koji su se okupili na izletu na Triglavu poručio da će pobijediti na jesenskim parlamentarnim izborima unatoč nešto slabijim rezultatima koje u ispitivanjima javnog mnijenja dobiva njihova Slovenska demokratska stranka (SDS).

'Uoči izbora 2004. godine u anketama smo dobivali devet do 12 posto glasova, a na biralištima osvojili 29 posto', rekao je Janša. Nedavno objavljene ankete pokazuju da trenutno najveću popularnost u Sloveniji uživaju oporbeni socijaldemokrati (SD) Boruta Pahora koji želi postati novi slovenski premijer.

Pročitajte i ovo Sanja Vištica, reporterka Dnevnika Nove TV i mladi MLADI O POLITIČARIMA Milanović im je šašav, Benčić elokventna, Penava zatvoren, Grbin pretih, Plenković samopouzdan, ali izaziva i susramlje Ilustracija Ususret izborima Ogroman broj građana osjeća se napušteno: Ekstremni desničari znaju kako profitirati na njima

'Kad nestane magle, s Triglava pogled seže daleko - sve do 2012. godine', rekao je svojim pristašama Janša, izražavajući uvjerenje da će osvojiti novi četvorogodišnji mandat, te dodao da su ispitivanja javnog mnijenja koja se objavljuju pred izbore nevjerodostojna.

Parlamentarni izbori održat će se 21. rujna.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene