Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Olujno nevrijeme

Izvanredno stanje u Kragujevcu, evakuirano 48 osoba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Olujno nevrijeme praćeno jakom kišom i tučom pogodilo je u ponedjeljak poslijepodne Kragujevac. Proglašena je izvanredna situacija.

Za samo sat vremena palo je jučer u Kragujevcu 50 litara kiše po kvadratnom metru. Udari vjetra iznosili su do 60 kilometara na sat. U 20 sati proglašeno je izvanredno stanje u Kragujevcu, a evakuirano je 48 osoba.

Pročitajte i ovo Ilustracija istražuje se nesreća Tragedija na vojnoj vježbi u susjedstvu: Iz kanala izvučeno tijelo stradalog dočasnika, drugi vojnik na intenzivnoj Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić napadnuta hrvatska filmska ekipa Hrvatska je poslala prosvjednu notu zbog napada na Hrvate u Srbiji

Svi su zbrinuti i smješteni u Gerontološki centar i na 'Šumadija sajam'. Ima poplavljenih industrijskih objekata i privatnih kuća.

 

Nevjerojatno - Snimka pokazuje pravo čudo u Srbiji!

Najveća šteta je nastala na infrastrukturi i velikom broju stambenih objekata gde je voda narasla i do jednog metra. Bujične vode su nanijele veliku količinu kamena na glavne prometnice. Sanira se nastala šteta. U priloženom videu pogledajte kako je to jučer izgledalo u Kragujevcu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene