Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šokantna snimka

Izraelski civili pucali po nenaoružanim Palestincima, policija gledala

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Proteklog vikenda dogodio se sukob između izraelskih doseljenika i Palestinaca pored sela Asira al-Qibliya. Izraelci su upotrijebili i oružje na nenaoružanim Palestincima.

Prvo su Izraelci naoružani automatskim puškama počeli bacati kamenje na Palestince, a nakon toga su se okupili seljani i uzvratili im istom mjerom. Došlo je do pucnjave, a nakon nekoliko minuta na mjesto događaja stigla je i izraelska pogranična policija, koja nije učinila ništa.

Pročitajte i ovo Palestinci koji bježe na sjever, 24. studenog 2023. Ministri izazvali buru SAD odgovorio Izraelcima koji žele Palestince iseliti iz Gaze: "To je zapaljivo i neodgovorno" Demonstracije Podržali ih predsjednikovi sinovi Deseci tisuća ljudi prosvjedovali u Turskoj: "Smrt Izraelu, van iz Palestine"

U pucnjavi je ranjen 24-godišnji Palestinac, koji je prebačen u bolnicu i oporavlja se od ranjavanja hicem koji ga je zahvatio po glavi. Snimku incidenta objavila je na YouTubeu izraelska udruga za ljudska prava B'Tselem.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene