Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Izmislila 17-ero djece kako bi dobila državnu potporu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Charlene Ostle tvrdila je da je do svoje 26. godine tri puta rodila blizance te dva puta trojke. I to još nije sve.

Od državnih je službi tako prikupila 30 tisuća funti pomoći, a izbjegla je zatvor jer navodno boluje od postporođajne depresije, a k tome čeka svoje treće dijete. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Obitelj ne odustaje Zbog korone već godinama leži u bolnici: Poznati DJ je u induciranoj komi Slika nije dostupna Iznenađenje na autocesti Rodila blizance nasred autoceste, vodenjak probila noktima

U jednom se trenutku, tijekom ispitivanja, toliko zapetljala u svoje laži da je rekla kako je u samo tri mjeseca rodila dodatnih petero djece!

Kad se tih 5 doda onima otprije, proizlazi da je rodila 17 potomaka.

Ostle je od 2003. godine više od 400 puta kontaktirala urede koji se bave rješavanjem pitanja porodiljne naknade i socijalne pomoći te prijavljivala prinove. 

K tome je tvrdila da su sva djeca bolovala od zdravstvenih poteškoće vezanih s dijabetesom, za što je dobivala dodatna sredstva. 

Tijekom 2005. objašnjavala je da je za šestero djece bila surogat majka za svoju sestru, a k tome se brinula i za njezino troje vlastite djece te za svoju kćerku. 

Njezina odvjetnica Alison Whalley kaže kako je Charlene ostala bez potpore svog partnera, a zbog ponosa nije željela tražiti pomoć za sebe pa je izmislila djecu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene