Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ničeg se ne sjeća

Izgubila pamćenje nakon manjeg udarca u glavu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Taylor Smart bile ja uobičajena tinejdžerka koja je voljela kampiranje, no sve se promijenilo nakon manjeg udarca u glavu zbog kojeg je izgubila pamćenje.

Naime, prije četiri mjeseca Taylor je udarila glavom o kadu i ostala bez svijesti. U bolnici nije mogla prepoznati vlastitu majku, a stvari se nisu promijenile niti nakon nekoliko mjeseci. Osim sijećanja Taylor se morala podsjećati i na svakodnevne radnje kao što su pravljenje sendviča ili pranje zubi, a morala je ponovno naučiti čitati i pisati.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dobro ili loše? Događaji koji su nas dirnuli: Pitali smo građane po čemu će pamtiti 2019., evo što su nam odgovorili Grafički prikaz kako Uljanik uspijeva proizvesti brod s gubicima umjesto zarade (Foto: Dnevnik.hr) ANALIZA DNEVNIKA NOVE TV Ovo su korijeni problema: Kako je Uljanik izgradio supermoderni brod vrijedan 100 milijuna eura i pritom ostvario – gubitak

Život joj se pretvorio u pakao i liječnici ne znaju kad će joj se pamćenje vratiti. Taylor boluje od rijetkog sindroma koji uzrokuje 'kratki spoj' u mozgu kada se poveća krvni tlak. Upravo se to dogodilo 13. siječnja u kupaonici kad se spremala za školu. Liječnici nisu mogli na glavi pronaći nikakvu ozljedu i nakon buđenja je uslijedio šok.

'Najviše mrzim kad me ljudi na ulici zagrle i počnu pričati sa mnom, a ja ne znam tko su, kao i kad moji prijatelji znaju više o meni nego ja sama', ispričala je 16-godišnjakinja iz Suffolka u Velikoj Britaniji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene