Obavijesti Video Pretražite Navigacija
O njemu se priča

VIDEO Izgleda li vam bolesno? Putina pokazali na TV-u

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na državnoj televiziji emitiran je Putinov susret s predsjednikom Vrhovnog suda.

Ruska televizija u petak je emitirala snimku Vladimira Putina u njegovoj rezidenciji izvan Moskve, a riječ je o prvoj javnom nastupu ruskog predsjednika otkad je cijeli svijet prije nekoliko dana počeo nagađati je li moćnik bolestan, piše Guardian.

Pročitajte i ovo Kusturica na sastanku s Putinom usporedio hrvatske ustaše i ukrajinske banderovce U mnogo čemu su se složili Kusturica na sastanku s Putinom usporedio hrvatske ustaše i ukrajinske banderovce Vladimir Putin na sastanku s Miguel Diaz-Canelom Rad ruku i nogu FOTO/VIDEO Sastanak koji je potaknuo nova nagađanja o bolesti: U fokusu opet govor tijela Vladimira Putina

Na snimci se osim Putina vidi i predsjednik Vrhovnog suda Vyacheslav Lebedev s kojim je razgovarao o reformi pravosudnog sustava.

Odjeven u sivo odijelo nije izgledao drugačije nego inače. U kratkoj snimci vidi ga se kako se smiješi i kima glavom dok Lebdev govori, a čuje se i nekoliko riječi o sudstvu.

Što se događa s Putinom? Kremlj se oglasio oko Putinova 'nestanka'

Podsjetimo, planirani Putinov posjet Kazahstanu ovaj tjedan otkazan je bez službenog objašnjenja, kao i sastanak u Moskvi s delegacijom gruzijske separatističke regije Južne Osetije.

Glasnogovornik Kremlja Dmitrij Peskov u četvrtak je poručio da je Putin zdrav i da radi kao i obično.

'Predsjednikov stisak ruke i dalje je toliko jak da može slomiti ruku', rekao je Peskov.

Njegov izostanak iz javnog prostora počeo je izazivati pitanja pošto je srijedu iznenada odgođen njegov posjet Kazahstanu, a tamošnji je visoki dužnosnik 'otkrio' da se Putin razbolio.

U srijedu je Kremlj otkazao i svečanost u Rusiji kojom je trebala biti formalizirana sporna aneksija Južne Osetije, i to tako kasno da je izaslanstvo te samoproglašene države već bilo u Moskvi.

Na snimci koju je u četvrtak objavila Putinova press služba vidi se njegov sastanak s regionalnim guvernerom Karelije, ali, kažu neki izvori, taj se susret zapravo dogodio 4. ožujka.

Putin se u petak sastao s čelnikom vrhovnog suda Vjačeslavom Lebedevim u svojoj rezidenciji u Novo-Ogarjovu blizu Moskve, priopćio je Kremlj i postavio njihove fotografije na svoju web stranicu kako ne bi bilo zabune.

'Ruski predsjednik Vladimir Putin sastat će se s kirgistanskim predsjednikom Almazbekom Atambajevim u Sankt Peterburgu 16. ožujka', priopćio je Kremlj u drugom priopćenju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene