Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rođendanska svađa

Izbrisala je sa svojeg Facebooka, a ona joj zapalila kuću

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivša prijateljica izbrisala ju je sa svoje liste prijatelja na Facebooku nakon svađe. Ona joj je zapalila kuću.

Policija mjesta Des Moines u američkoj saveznoj državi Iowi uhitila je 30-godišnju Jennifer Christine Harris zbog kaznenog djela namjernog izazivanja požara u kući svoje bivše prijateljice Nikki Rasmussen.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pucali iz vozila Pucnjava ispred srednje škole u SAD-u: Jedan tinejdžer poginuo, dvojica teško ozlijeđena Slika nije dostupna Veliko nevrijeme VIDEO Snažan tornado pogodio SAD: Sedmero poginulih, među njima dvoje djece - "Ovo je najgore što je itko vidio u dugo vremena"

Ona je u ranu zoru 27. listopada podmetnula požar u garaži Rasmussenovih, što je dovelo do urušavanja krova garaže, koja je u potpunosti uništena. Harris je optužena za izazivanje teškog požara i nalazi se u pritvoru. Sudac joj je odredio jamčevinu od 100.000 dolara.

Harris je, prenosi ABC i vjenčana kuma Rasmussenovih, a radi i u lokalnoj osnovnoj školi. Njezina bivša prijateljica Nikki Rasmussen tvrdi kako je prijateljstvo puklo zbog svađe oko organizacije rođendanske proslave za Harris.

'Maknula sam je s liste prijatelja i blokirala da ne može vidjeti što pišem', rekla je Rasmussen. Nju i supruga navedenog datuma probudio je dim i toplina, a požar je počeo topiti i jednu stranu njihove kuće. Na svu sreću oboje su prošli bez ozljeda.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene