Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kriva je!

Dečka do smrti izbola štiklom: Šokirala ju kazna!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ana Trujillo tvrdi da se branila, dok tužitelji tvrde da je u noći ubojstva bila izvan kontrole. Sjela je na dečka kako se ne bi mogao dignuti s poda i udarila ga 25 puta.

Sud u Houstonu osudio je u petak na doživotni zatvor Teksašanku Anu Trujillo (45), zbog ubojstva partnera u njegovu stanu, počinjenog štiklom dugom 13 centimetara.

Pročitajte i ovo Privođenje: Ivica Pavlačić - Para Nepravomoćna presuda Dobio 19 godina zbog ubojstva na Lemić Brdu: "Bili ste ljuti na njihove braniteljske mirovine? Možda vam se i od alkohola o pomutio um" Ivan Bulj izišao iz zatvora Ubojica na slobodi Ivan Bulj, koji je prije 22 godine ubio 17-godišnju Anđelu, izišao iz zatvora: "Nevin sam. Svakako ću se vratiti u Sinj''

Trujillo je na suđenju kazala da nije kanila ubiti Alfa Stefana Anderssona (59), znanstvenika i profesora na Sveučilištu u Houstonu. Rekla je da je ubojstvo počinila u samoobrani, što proturiječi činjenici da je Andersson uboden štiklom u glavu i u predio vrata čak 25 puta, prenio je BBC.

Kriva je: Dečka ubila štiklom, udarala ga po licu i glavi

Državni odvjetnik pozvao je porotu da Anu Trujillo osudi na kaznu doživotnog zatvora, maksimalnu kaznu predviđenu za ubojstvo, uz objašnjenje da je optužena ubila Anderssona, a potom pokušala uništiti njegov ugled tvrdnjama da ju je zlostavljao. Obrana je tvrdila da je Ana Trujillo ubila Anderssona pokušavajući od njega pobjeći nakon svađe tijekom koje se on s njom pokušao fizički obračunati.

Tužiteljstvo je na suđenju iznijelo dokaze prema kojima Trujillo nakon ubojstva nije imala nikakvih ozljeda, što njezini odvjetnici opovrgavaju, a Andersson je, pokazalo se, imao ozljede na šakama zadobivene u nastojanju da se obrani. Nakon četverosatnog vijećanja porota je prihvatila argumente tužiteljstva, a ne obrane koja je tvrdila da je posrijedi bio zločin počinjen u afektu za koji bi osuđena dobila maksimalnu kaznu od 25 godina zatvora. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene