Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Stravično trostruko ubojstvo odvilo se iza vrata jednog pariškog stana...


Rumunjski državljanin s prebivalištem u Parizu, Florin Sebastian Balan, uhićen je zbog ubojstva svoje 7 mjeseci trudne supruge Tunde te dvoje djece, 5-godišnjeg Tonija i 18-mjesečnog Rafaela.

Vezani članci Berlinska policija Pucnjava u Berlinu, dio grada blokiran: Ubijen muškarac iz Srbije, dvojica ranjena Patrik: Maturant humanitarac - 4 Patrik će hodati od Zagreba do Rijeke da bi sakupio novac za druge: "Sve sam nervozniji, ali veselim se prvom koraku. Krenut ću, ići, gaziti..."

Njihova tijela pronađena su u obiteljskom stanu u Parizu nakon što je Tundina sestra nazvala policiju jer joj se ona nije javljala na telefon što za nju nije bilo tipično.

Dječak-ubojica: 'Bok. Upravo sam nekog izbo nožem. Molim vas, dođite po mene'

Prema policijskom izvješću, žena je pronađena s višestrukim ubodnim ranama na predjelu prsa i vrata, a djeci je bio prerezan vrat. Svi su iskrvarili, prenosi Daily Mail.

Balan je bio ovisnik o kocki te je bio zadužen kod kamatara, a nekoliko dana prije ubojstva obitelji očistio je štedni račun starijeg sina na kojem se nalazilo oko 10.000 eura. Policiji je rekao kako je obitelj ubio jer se bojao da će ih kamatari kojima je dugovao novac oteti i mučiti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook