Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stravična nesreća

Izbjegavao mačku na cesti pa usmrtio 4 i ozlijedio 21 osobu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nevjerojatna nesreća u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Jedan muškarac je, pokušavajući izbjeći mačku koja mu je istrčala pred automobil, udario u autobus prepun radnika.

U ranim jutarnjim satima 26-godišnji Mohammed Saif se vozio na posao iz Ras Al Khaimaha u Dubai. Kako ne bi pregazio mačku koja mu je istrčala pred automobil udario u autobus koji je prevozio radnike - četvero ih je ubio na mjestu, a 21 osoba je ozlijeđena.

Pročitajte i ovo Autocesta Stanje u prometu Ponovno otvorena autocesta A1 u smjeru juga, u prekidu su neke trajektne linije Ilustracija Očevid u tijeku Teška prometna nesreća na jugu Hrvatske: Sedam osoba ozlijeđeno u sudaru

>> Nakon svađe oko parkinga ubila muškarca zdrobivši mu testise!

26-godišnji Saif se od nesreće nalazi u zatvoru jer nije imao imao 800.000 dirhama (oko 170.000 eura). Toliko naime, mora platiti obiteljima smrtno stradalih u nesreći.

'Vozio sam se u Dubai oko 5 sati ujutro kada sam vidio mačku. Pokušao sam je izbjeći, no izgubio sam kontrolu nad volanom i udario u autobus s radnicima koji je bio parkiran na drugoj strani ceste', ispričao je Saif za list Al Khaleej. 'Prevezli su me u bolnicu gdje su mi kasnije rekli da sam ubio četvero ljudi i ozlijedio još 21 osobu. Tada su me prebacili u zatvor i naredili mi da platim odštetu 800.000 dirhama'. 

Saif je ispričao kako je doživo nesreću samo nekoliko tjedana nakon što je dobio posao. Nedavno mu je umro otac i on je preuzeo brigu o majci, četiri mlađa brata i dvije sestre koji žive od socijalne pomoći.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene