Hillary i Bill Clinton (Foto: AFP)
Hillary i Bill Clinton (Foto: AFP) Foto:Afp

Policija je blokirala ulicu dok su vatrogasci bili u intervenciji, a za svaki slučaj na lice mjesta pristiglo je i vozilo hitne pomoći.


U obiteljskoj kući Billa i Hillary Clinton u Chappaqui, gradu sjeverno od New Yorka, izbio je požar, javlja USA Today. Obitelj Clinton u toj kući živi gotovo dvadeset godina. Po informacijama američkih medija, vatra je prijavljena oko 14:50 sati (po lokalnom vremenu).

Vezani članci Požari u Australiji približili se Sydneyu (Foto: AFP) - 2 Vatrena fronta duga je 60 kilometara: "Požar nadomak Sydneyja ne može se ugasiti" Mercedes na kojem je izbio požar (Foto: Dnevnik.hr) ''Kupit ćemo bolji auto'': Vlasnik Mercedesa koji je izgorio na Laništu za DNEVNIK.hr rekao da ga nije strah, ali...

Policija nije htjela objaviti detalje, ali početna izvješća navode kako je požar izbio u spavaćoj sobi te je nakon dojave vatrogascima ubrzo ugašen. Policija je blokirala ulicu dok su vatrogasci bili u intervenciji, a za svaki slučaj na lice mjesta pristiglo je i vozilo hitne pomoći.

Kuća je izgrađena 1889. godine, ima pet spavaćih soba i bazen, a imanje se prostire na više od hektara.