Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Brza reakcija susjeda

FOTO Lokaliziran požar rezidencije hrvatskog veleposlanstva u Beogradu: ''Sama je sreća što supruga i ja nismo bili doma kada je buknulo''

U rezidenciji hrvatskog veleposlanstva u Beogradu buknuo je požar. Dimilo se dio ispod krova, a na terenu su vatrogasci. Lokaliziran je oko 16:15.

U petak je oko 14 sati izbio požar u zgradi rezidencije hrvatskog veleposlanstva u samom središtu Beograda. Zapalili su se potkrovlje i krov. Lokaliziran je oko 16:15.

''Sama je sreća što supruga i ja nismo bili doma kada je buknulo. To je ozbiljan i ogroman požar. Uzrok se još uvijek ne zna i izvidi su u tijeku'', rekao je veleposlanik Hidajet Biščević za N1.

Dodao je da u rezidenciji nije bilo nikog u tenutku požara.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NA PUTU PREMA ITALIJI VIDEO Drama na moru: Zapalio se trajekt pun ljudi, još uvijek nisu svi spašeni, ozlijeđeno nekoliko osoba, desetak nestalih

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Završen očevid Poznati detalji tragedije u Slavonskom Brodu: U požaru vikendice preminuo muškarac

Nova.rs doznaje da su požar prijavili susjedi. ''Bila je prazna kuća, ja sam prijavila vatrogascima kada smo suprug i ja osjetili miris paljevine. Divni su, došli su brzo, sve pohvale za njih. Ja sam bila potresena'', priznala je susjeda.

Iz MUP-a Srbije navode da u požaru nema ozlijeđenih osoba i da u intervenciji sudjeluje 21 vatrogasac sa šest vatrogasnih vozila. Gašenje je u tijeku, doznaje N1.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene