Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Gotovo stotinu zatvorenika danas je pobjeglo iz indijskog popravnog doma spuštajući se niz zidove po zavezanim plahtama, javila je policija.


Iz popravnog doma u Meerutu na sjeveru zemlje pobjegao je 91 zatvorenik, a u međuvremenu ih je uhvaćeno 35.

Vezani članci Poplave odnijele 150 života u Indiji (Foto: AP) Dramatične snimke obilaze svijet: Poplave i odroni ubili više od 150 ljudi, deseci tisuća evakuirani Kam McLeod i Bryer Schmegelsk (Foto: AFP) Pronađena tijela? Tjednima je cijela zemlja drhtala pred dvojicom tinejdžera

'Skinuli su čeličnu rešetku s prozora na stražnjem dijelu zgrade dok je policija čuvala prednji dio', rekao je za AFP gradski policijski načelnik Om Prakash, dodajući da su bjegunci posao obavili vrlo profesionalno.

FOTO Otac pokušao zakopati živu kćer

Među onima koji su još uvijek u bijegu ima i osuđenika za ubojstvo, silovanje, krađu i razbojništvo, a svi su mlađi od 18 godina, rekao je Prakash.

Zatvorenici istog doma u prosincu su nasmrt pretukli policajca nakon što im je prigovorio zbog nepristojnog ponašanja prema ženi tijekom suđenja. Popravni domovi u Indiji inače drže više od 31.000 zatvorenika. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook