Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rat protiv utajivača poreza

Italija utaje poreza gubi 300 milijardi dolara godišnje!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Italija vodi rat protiv utajivača poreza.

Na meti Italije oni su čija imovina ne odgovara prijavljenim prihodima. Skladište financijske policije izgleda poput trgovine luksuznih automobila.

Pročitajte i ovo Ryanaira zrakoplov Drama u zračnoj luci Tragična smrt na nebu: Putnik preminuo od na letu Ryanaira, s njim bila i trudna supruga Poplave u Dubaiu - 2 Nezapamćeno nevrijeme Ujedinjeni Emirati saniraju štetu: Najmanje jedna osoba poginula, zračni promet otežan

Prodajom zaplijenjenih vozila i druge vrijedne imovine naplatit će se država. Prema procjenama, Italija utajom poreza i u sivoj ekonomiji na godinu gubi oko 300 milijardi dolara.

>> VIDEO: Dijelovi Italije pod vodom, četiri osobe poginule

'Naš je posao usmjeren na velike utajivače poreza, prikupljamo informacije, koordiniramo akciju. Provodimo istragu na posjedima koji upućuju na visoku razinu prihoda, poput luksuznih automobila, vrijednih nekretnina, brodova', kazao je Gianluca Campana iz financijske policije.

'Mi nemamo nikakvih problema, uvijek izdamo račun. Da se svi pridržavaju zakona, u Italiji bi svima bilo bolje', kazala je vlasnica trgovine Pala Pazienza.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene