Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog sira pozvala policiju

Italija upozorava Europu na 'plavu' mozzarellu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijanska policija zaplijenila je oko 70.000 komada njemačke mozzarelle u Torinu nakon što su potrošači zamijetili da se nakon otvaranja sira na njemu razvija neobična plava boja.

Talijansko ministarstvo zdravstva alarmiralo je europske vlasti, kao i nadležna tijela u Njemačkoj jer se radi o siru proizvedenom u toj zemlji. Državna je televizija priopćila da je jedna žena u Torinu pozvala policiju nakon što je otkrila da je mozzarella nakon otvaranja i kontakta sa zrakom dobila plavu boju, a nekoliko je torinskih prodavača zaprimilo slične žalbe. Kasnije je i jedan potrošač u Trentu došao do sličnog otkrića.

Pročitajte i ovo Dmitrij Medvedev Karta izazvala nevjericu Medvedev šokirao, pogledajte kako je podijelio teritorij Europe: "Taj koncept mora zauvijek nestati" Ilustracija snažni udari vjetra DHMZ zbog vremena upalio upozorenja diljem zemlje: "Budite na oprezu"

Primjerci su poslani u laboratorije a rezultati se očekuju kroz nekoliko dana. Zasad nisu zabilježeni nikakvi zdravstveni problemi vezani uz to otkriće. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene