Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Težak udarac'

Italija: U Palermu uhićen opasan mafijaš

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan od najopasnijih mafijaša u Palermu, sicilijanskoj prijestolnici, čije je ime na popisu sto najtraženijih bjegunaca u Italiji, uhićen je u četvrtak, izvijestio je ministar unutarnjih poslova Roberto Maroni.

'Mafija je danas pretrpjela težak udarac. Francesco Di Fresco smatra se jednim od najopasnijih članova Cosa Nostre za kojima se traga u Palermu', rekao je ministar. Mafijaškog vođu traže od 1995. zbog otmice i ubojstva.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Objavio na Facebooku U Njemačkoj uhićen vinkovački glumac zbog 100 kila trave, on sve negira: "Ukrali su mi identitet" Slika nije dostupna Uhićen šef Cosa nostre

Policija ga je uhitila u njegovu luksuznom stanu u Palermu jer joj je bilo sumnjivo zašto mu žena zadnjih mjeseci gotovo ne izlazi iz kuće. U prijašnjim premetačinama policija je pronašla ostatke hrane na stolu, ali ne i kriminalca.

Tek kada su se vratili s detaljnim tlocrtom stana, policajci su shvatili da je iza velikog ormara tajna sobica veličine 120 x 50 centimetara u kojoj se Fresco skrivao kada bi netko došao. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene