Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dvije osobe nestale

VIDEO: U olujnom nevremenu u Italiji poginule četiri osobe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U nevremenu praćenom jakom olujom i snažnim pljuskom koje se sručilo na Italiju, četiri su osobe poginule, a dvije se vode kao nestale, javila je agencija Ansa.

81-godišnji muškarac utopio se dok se športskim automobilom vozio kroz podvožnjak u koji je prodrla voda u Lecceu, na talijanskom jugu koji je jutros teško poharala oluja. 63-godišnjakinja se isto utopila u dizalu u podrumu stambene zgrade, izvijestili su vatrogasci u Cavallinu, mjestu u okolici Leccea.

Pročitajte i ovo Urušen dio autoceste Velika tragedija VIDEO Čuli su glasnu buku i onda se otvorila rupa: Urušila se autocesta na jugu Kine, 36 ljudi poginulo Policijski auto Dobre vijesti Sretan kraj potrage: Nestali 26-godišnjak vratio se kući živ i zdrav

Dvije 35-godišnje Moldavke koje žive u Italiji utopile su se pokušavajući spasiti svoje troje djece koja su se kupala u blizini Venecije kada je počelo nevrijeme, kako navodi lučka kapetanija u Veneciji. Djeca su spašena, ali je vodena bujica odnijela mlade žene.

Skiper na jahti vodi se kao nestao južno od otoka Elbe, između Korzike i Italije, pošto je pokušao dosegnuti čamac za spašavanje koji se bio odvezao. Drugi muškarac nestao je u akvatoriju istog otoka pošto je pao u vodu pokušavajući razviti jedro na brodu kojim je plovio.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene